Home About ... Advice Graphic Design Art Contact

Advies

Kcie is inhoudelijk sparringpartner voor professionals. Wij hebben oog voor de belangen en ontwikkeling van uw organisatie en ondersteunen u of uw medewerkers.

Kcie is uw gesprekspartner wanneer uw bedrijf geconfronteerd wordt met uitdagingen op het gebied van management en bedrijfsvoering.

Ervaringen vanuit verschillende dimensies worden hierbij ingezet. Opleiden, organiseren, pionieren, innoveren, veranderen. Maar ook beheren, laten draaien, uitbouwen en uiteindelijk ook weer afstand nemen.


Start Up of beginnen voor jezelf

Goede ideeën voor het opzetten van een bedrijf zijn er genoeg. Toch lukt het niet iedereen om zijn idee in een succesvol bedrijf in te passen. De juiste vragen stellen bij het starten van een onderneming is belangrijk.

Kcie helpt (startende) ondernemers bij het opbouwen van zijn of haar onderneming door mentorings- en ondersteuningsmomenten aan te bieden en feedback te geven op hun plannen.Petra Knötschke heeft haar sporen verdiend in het bedrijfsleven als mede oprichter van P en I Opleidingen B.V.

Begonnen met een klein bedrijfje van 2 personen en uitgegroeid naar
25 man, pioniers op het gebied van IT opleidingen toen de automatisering nog in de kinderschoenen stond.

Kelly Services een Amerikaanse temporary employment organisatie toonde interesse en heeft P en I Opleidingen overgenomen,
Na de verkoop aan Kelly Services heeft Petra leiding gegeven aan de Kelly Opleidingen organisatie en het verder uitgebouwd tot de IT/Training company (75 p.) van Kelly Services in Nederland en voet aan de grond voor Europa.

Haar advies,ervaring en creativiteit kan uw onderneming helpen een impuls te geven bij de introductie van een nieuwe innovatie of u ondersteunen bij een verandering van inzicht en het inslaan van nieuwe weg voor uw onderneming.

Zoek je iemand  om mee te sparren om je te helpen of af en toe mee te denken bij belangrijke beslissingen of milestones dan ben je hier aan het goede adres.

Kcie begeeft zich in een nieuwe wereld, weg van de traditionele zakelijke omgeving waar ‘het opjagen van mensen’ vele jaren de boventoon voerde en nog steeds voert. Maar wel in het besef dat er behoefte is aan activeren en aan mensen die met je willen meedenken en pionieren op zoek naar die nieuwe (werk)omgevingen.

Bewegen in een nieuwe dimensie, waarbij het goede uit de traditionele organisaties gehaald wordt en we op zoek gaan naar een evenwichtige manier van leven en werken met componenten uit de kunst, de zakelijke wereld en de vrijetijdsbesteding.


sparring