Home About ... Advice Graphic Design Art Contact
Art art and events

OPEN bondgenootschap in de kunst is een initiatief van Natascha Morsink en Petra Knötschke, beeldend kunstenaars uit Den Haag.

OPEN werkt tijdens HOOGTIJ, de tweemaandelijkse culturele rondgang in Den Haag, samen met kunstinitiatief  har. art gallery en kunstenaars van verschillende disciplines onder de naam har.//OPEN.

OPEN ‘bondgenootschap in de kunst’ organiseert evenementen, exposities, kunsthuizen, workshops, kunstinitiatieven en -events.

www.openbondgenootschap.nl

Rondje Kunst is een tweejaarlijks terugkerend kunstinitiatief van zes kunstenaars in het Statenkwartier die hun huis openstellen voor gastkunstenaars uit Nederland. Hierdoor is het werk van 18 kunstenaars te bekijken in een compate route.

Het werk wordt geëxposeerd in de statige huizen in het Statenkwartier waarbij de kunst op een andere manier tentoongesteld wordt als in een galerie. Conceptuele kunst, drie dimensies, niet altijd even makkelijk voor de toeschouwer. Maar ook werk om in een huis te hangen, boven de bank of  om op een tafeltje te zetten.

Iedere twee jaar worden nieuwe kunstenaars uitgenodigd met verschillende disciplines zodat je bij Rondje Kunst verrassende opstellingen van kunst in combinatie met wonen kunt zien.

Kcie oraniseert, participeert en faciliteert op het gebied van kunst.

Events, exposities, installaties, workshops, kunsthuizen en samenwerkingen..